Jeg søger efter spritnye cykler

Dét, at køre på min egen gode cykel, er bare kanon, synes jeg. Og derfor vil det være fundamentalt at cykle på en cykel i god kvalitet. Jeg vil egentlig selv i gang med at erhverve mig en ny, og af denne grund har jeg været rundt at tjekke adskillige herrecykler + damecykler og specielt en mountainbike Principa cykel. Sandsynligvis er en Raleigh Classic desuden inkluderet i mine betragtninger. Aktivet ved damecykel er, at de står bag handcrafted cykler i aluminium, som bliver lavet her i landet. Jeg er vægelsindet omkring flere ting. Én ting er cykelmærket – skal det ende med en Principa cykel eller snarere en Raleigh Classic? Plus, skal cyklen findes mellem damecykler eller måske herrecykler? Det er selvsagt mest feminint at have en cykel til damer, og dertil rummer damecykler det store plus, at det her ser mere regulært ud med en cykelkurv. Hvorimod herrecykler er langt mere stærke i cyklens stel, og der er et stort overtal af mountain bikes på cykelmarkedet.

Om jeg vil udvælge min nye, tohjulede ven hos damecykler, er en Raleigh Classic et særdeles ideelt valg. Eksempelvis den med navnet Raleigh Classic Lady, som må beskrives som en virkelig klassisk damecykel. Den er tiltalende i kraft af at være stilfuld og har ikke for meget teknik, som gør krav på grundig udbedring. Cyklen: Raleigh Classic rummer et stel i lauminium, syv gear, som er indvendige og dertil V-bremse på forhjulet + pedalbremse til bagdækket.

Brandet Principa Cykler udgør en væsensforskellig type herrecykler og damecykler. En Principa cykel vil generelt være en fancy racercykel. Principa er faktisk et legendarisk cykelbrand fra Danmark i forhold til racing cykler + mounitainbikes. Principa Cykler er berømte for de bedste køreegenskaber samt lav tyngde.