mountainbikes

Racercykler skal jeg se på i næste uge. Jeg har i lang tid godt kunnet tænke mig en af de der udmærkede racercykler, som cykelrytterne har, altså den der, der har yderst slanke hjul + et cykelstyr, som er lavtsiddende, fordi man dermed kan sidde foroverbøjet på sin cykel. Jeg tror derudover, at jeg også bruger penge på en ny hjelm til at tage på, såfremt jeg skal ud at cykle, og den skal være aflang og spids, pga. at en hjelm som den passer godt til mountainbikes
. Selvfølgelig skal jeg dertil anskaffe noget ordentligt cykeltøj, som er både godt og komfortabelt at have på, når man cykler.

Min morfar synes godt om, at jeg nu interesserer mig for cykelsport, grundet at han nemlig altid godt har kunnet lide det samt har ønsket, at jeg ligeledes syntes godt om det. Vi cykler for det meste talrige ture med hinanden, og det er nogle fortræffelige cykelture. Vi kommer sikkert til at cykle endnu flere nu, pga. at jeg skal have en ny cykel. Han har en racercykel, dog er den med tiden blevet rimelig medtagen, så han erhverver nok samtidig en ny cykel, idet vi skal ud at købe racercykel. Han nedgør mig altid, grundet at han kører en anelse hurtigere, end jeg kan, derfor glæder jeg mig virkelig til, at jeg kan cykle hurtigere, end han kan. Det er min fornemmelse, at det vil være godt for mig at få en racercykel, for den kan man altså køre virkelig hurtigere på end min aktuelle cykel. Jeg tror, at det kommer til at blive sjovt at se på racer cykler.